Най луксозният вариант за ламиниран паркет се произвежда от HDM Germany под търговската марка- гланцов ламинат от Elesgo®
Панелите на прозводителя са снабдени с патентован външен твърд слой което ви позволява да се наслаждавате на красивата повърхност на пода без драскотини.

Както подсказва името, ламинатите от серията Elesgo е с ламинирана повърхност ELESGO®. Тази повърхност се постига по контролиран и щадящ околната среда процес без абсолютно никакви вредни вещества-не случайно прозводителя е награждаван многократно относно производството на напълно екологични подови настилки . Elesgo® е световно патентована система за производство на висококачествени ламинирани паркети. По време на високотехнологичния производствен процес ламинатният материал се залепва отвътре, като в микровълнова печка. По този начин подът има изключително издръжлива повърхност. Ламинатите Elesgo имат 100% затворена повърхност и поради това е изключително благоприятна за поддръжка. Освен това материалът е устойчив на надраскване, антистатичен и изключително устойчив на износване. Декорите се предлагат във всички видове облицовки: от супер мат до висок гланц, със или без структура. Особено уникален продукт е гланцовият ламинат в бял, черен, червен, дървесен декор или естествен камък декори в различни размери и повърхнини. За перфектното завършване на настилките се произвеждат и подови первази и преходни профили с цвета на съответният декор. Всички ламинирани паркети на Elesgo са направени със сглобка Unilin Click, което ги прави абсолютно лесни за инсталиране.

Може да разгледате актуалните колекции и декори на ламиниран паркет HDM

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit