Най луксозният вариант за ламиниран паркет се произвежда от HDM Germany под търговската марка- гланцов ламинат от Elesgo®
Панелите на прозводителя са снабдени с патентован външен твърд слой което ви позволява да се наслаждавате на красивата повърхност на пода без драскотини.

Както подсказва името, ламинатите от серията Elesgo е с ламинирана повърхност ELESGO®. Тази повърхност се постига по контролиран и щадящ околната среда процес без абсолютно никакви вредни вещества-не случайно прозводителя е награждаван многократно относно производството на напълно екологични подови настилки . Elesgo® е световно патентована система за производство на висококачествени ламинирани паркети. По време на високотехнологичния производствен процес ламинатният материал се залепва отвътре, като в микровълнова печка. По този начин подът има изключително издръжлива повърхност. Ламинатите Elesgo имат 100% затворена повърхност и поради това е изключително благоприятна за поддръжка. Освен това материалът е устойчив на надраскване, антистатичен и изключително устойчив на износване. Декорите се предлагат във всички видове облицовки: от супер мат до висок гланц, със или без структура. Особено уникален продукт е гланцовият ламинат в бял, черен, червен, дървесен декор или естествен камък декори в различни размери и повърхнини. За перфектното завършване на настилките се произвеждат и подови первази и преходни профили с цвета на съответният декор. Всички ламинирани паркети на Elesgo са направени със сглобка Unilin Click, което ги прави абсолютно лесни за инсталиране.

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit