Магазин за ламиниран и трислоен паркет в гр. София се намира на бул. „Сливница“ зона Б-18,бл.№4, разположен в близост до кръстовището на бул.Димитър Петков 1 и бул.Сливница . В мострената зала се предлага най-големият избор на пазара у нас от различни видове марки и модели на ламиниран паркет,первази,подложки, масивен и трислоен паркет,интериорни и блиндирани врати,декинг настилки,пвц и мдф ламперии и сайдинг облицовки. Поддържаме налични на склад много от предлаганите марки ламинирани паркети и аксесоари и гарантираме бързо и качествено обслужване. Осигуряваме професионален монтаж на продуктите ни за гр.София

Отказ от закупена стока

Поръчаната стока не подлежи на връщане, ако вече е напуснала магазина на Tsonev Flooring. Поръчки за които стоката не е напуснала магазина могат да бъдат анулирани чрез мейл или телефонно обаждане.
Отказа от поръчаната стока се осъществява само при констатация на несъответствие на продуктите с основните характеристики  с което клиента се е запознал лично в магазините на фирмата. При наличие на несъответствие Tsonev Flooring възстановява депозираната за стоката от потребителя сума съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката, която трябва да е с ненарушен търговски вид, и оригинална опаковка.
При констатация на дефектна стока, фирмата се ангажира тя да бъде подменена с нова съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.
При отказ от покупката съгласно чл.55 от ЗЗП, Tsonev Flooring възстановява депозираната за стоката от потребителя сума до 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор и в случай, че стоката е върната в магазина на Tsonev Flooring. Стоката следва да бъде в търговски вид и ненарушена, оригинална опаковка. Транспортните разходи са за сметка на Потребителя.

АДРЕС

  • гр.София бул.Сливница зона Б-18 бл.4
  • Телефон: 0895 / 79 04 40
  • Телефон: 0898 / 56 21 00
  • инж.Мария Пенкова-Управител
  • office@tsonevflooring.com

РАБОТНО ВРЕМЕ

  • Понеделник – Петък: 09:00 – 19:00
  • Събота: 10:00 – 15:00
  • Неделя: почивен ден

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕДЛАГАН АСОРТИМЕНТ В БЪЛГАРИЯ ОТ ВОДЕЩИ РЕНОМИРАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ЛАМИНИРАН И ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ, ДЕКИНГ, САЙДИНГ, СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ