С непрекъснатото нарастване на търсенето на модерни подови настилки потребителите се обръщат все повече и повече към ламинираните и трислойни паркетни настилки, за да отговарят на техните желания и нужди.

Идеята зад този стил на подови настилки просто произтича от разнообразието на възможните дизайни, които могат да бъдат създадени в зависимост от вашите предпочитания – предлагайки ви, един наистина уникален модел на пода.

Ламинираният и трислоен паркет са  настилки както с традиционен стил така и с модерен и елегантен вид, предоставайки на собствениците да оживят пространството си в домовете си. Паркетните подови настилки са способни да възбуждат и придават сложност на всяка стая, особено средни и големи пространства.

Нашата гама паркети се предлагат  да отговорят на вашите точни нужди въз основа на дадената спецификация.

Особено популярни паркети са трислойните естествени паркети , които предлагат стилен, но все пак автентичен вид. За нашите клиенти предлагаме и разнообразна гама паркетни подови настилки, които да ви помогнат да постигнете вашите предпочитания, включително избор на цветове, нюанси и покрития с  пълна спецификация за нашите подове.

Тук в Tsonev Flooring ние предлагаме най-висококачествени паркетни подови настилки за всички видове помещения.

Гордеем се да кажем, че предлагаме само и единствено висококачествени подови настилки от водещи европейски производители!

За да научите повече за нашите паркети  моля, свържете се с нашите експерти на 0895790440 или изпратете ни имейл  office@tsonevflooring.com

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit